Byggfirma och takläggare i Lerum

Gråbo Byggtjänst är en komplett byggfirma med tjänster för både företag och privatpersoner. Varesig du planerar renovering, att bygga ut, bygga nytt eller söker takläggare för en takrenovering har vi kapacitet att hjälpa. Vi åtar oss allt från de minsta reparationerna till omfattande och komplexa markarbeten och nybyggnationer. Genom åren har vi levererat uppskattad hjälp till en större skara nöjda kunder i Lerum. Välkommen att kontakta oss för trygg, kvalitativ och prisvärd hjälp du också!

Våra tjänster

För att kunna möta alla våra kunders varierande behov erbjuder vi ett brett utbud av tjänster. Oss kan du kontakta för hjälp till ett markarbete, en nybyggnation, om du vill bygga ut eller ändra i planlösningen. Vi kan även rå om en kommande köks- och badrumsrenovering liksom fasadrenovering och inglasning av altan/balkong. Som erfarna takläggare kan vi också bistå när det är dags för en takreparation eller ett takbyte.

Oavsett vad du söker lyssnar vi lyhört till dina personliga önskemål och formar en lösning matchande förutsättningar och förväntningar. Vi strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet och ge dig som kund maximal utdelning för pengarna.

Dags för ett nytt tak?

För att en fastighet ska vara säker och välmående krävs det att taket är i gott skick och kan fullgöra sin uppgift. Dock slits det hårt till följd av vind och tuffa väderomslag varpå det med tiden kan behöver renovering. Undersök ditt tak regelbundet, åtminstone en gång per år och kontakta oss takläggare om du misstänker fel eller problem. Lyft på pannorna och kontrollera så att läkten inte ruttnat och att takpappen är hel. Avlägsna samtidigt också mossa, löv och barr med mera från taket och hängrännorna då skräpet annars kan förkorta takets livslängd. Gå sedan upp på vinden och håll utkik efter fläckar, mögel samt var uppmärksam på lukten. Givetvis kan vi hjälpa dig med en takbesiktning för att ge dig ett kunnigt utlåtande och förslag på eventuella åtgärder.

Byggfirma med kvalitet och kundnöjdhet i fokus

När vi antar ett uppdrag är det alltid med fokus på kvalitet samt kundens trygghet och helhetsupplevelse. Det ska kännas både smidigt och säkert att anlita vår byggfirma, från första samtal till presenterat slutresultat. Vi inleder alla samarbeten genom ett förstamöte där vi vill höra mer om dina förväntningar och behov. Tillsammans tar vi sedan fram en lösning som matchar och överlämnar en offert tydliggörande samtliga kostnader. Du kan förvänta dig att vi är på plats för byggstart enligt avtal, att allt arbete genomförs enligt branschens riktlinjer och krav genom förståelse för ett fackmannamässigt och säkert utförande. Givetvis lämnar vi garanti, har alla försäkringar och certifikat som är behövliga liksom erhåller möjligheten till Rotavdrag.

Hjälp till privatpersoner och företag i Lerum

När du i Lerum anlitar vår byggfirma kan du känna dig säker på effektiva arbetsflöden samt vackra slutresultat av hög kvalitet. Tveka inte. Vänd dig till oss direkt varesig du vill ha svar på några frågor, tips och råd eller önskar hjälp med omnejd. Fyll gärna även i vårt offertformulär här nedan för en kostnadsfri offert på arbetet.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.