Byggfirma och takläggare i Mölndal

Har du planer på att bygga ut, bygga nytt, genomföra en renovering eller behöver du hjälp från en kunnig takläggare? Oavsett vad du söker har vi på Gråbo Byggtjänst kompetens och kapacitet att vara behjälpliga. Vi är en komplett byggfirma med anpassningsbara tjänster för både privata kunder och företag. Genom våra verksamma år har vi levererat uppskattad hjälp till allt från mindre reparationer till nybyggen och markarbeten. Välkommen att kontakta oss du också för trygg, prisvärd och kvalitativ hjälp till ditt nästa byggprojekt.

Tjänster för privatpersoner och företag

Med mål att möta alla kunder med hjälp motsvarande personligt behov erbjuder vi ett brett utbud av anpassningsbara tjänster. Du kan vända dig till oss för hjälp till en nybyggnation, om du vill bygga om eller bygga ut samt olika former av markarbeten. Vi kan därtill också bistå vid en köks- eller badrumsrenovering samt fasadrenovering och inglasning av balkong och altan. Våra erfarna takläggare står också redo då det är tid för en takrenovering eller ett nytt tak.

Oavsett vad just du i Mölndal söker levererar vår byggfirma hjälp matchande förväntningar och behov, lyhörda personliga önskemål. Vår strävan är att genomgående uppnå högsta kvalitet och ge dig som kund en lösning där du får maximalt för pengarna.

Dags för ett nytt tak?

Taket är en av de viktigaste men också mest utsatta delarna på din fastighet. Det nöts dagligen av hårda vindar och kraftiga väderomslag varpå det tids nog blir dags för en renovering. När den dagen är här står våra kunniga takläggare redo. Med mångsidig erfarenhet från varierande takrenoveringar och takbyten i Mölndal är de väl införstådda med vad arbetet kräver. Rätt utrustade ser de till så att ditt nya tak blir fackmannamässigt lagt och arbetar effektivt så att du slipper leva i byggkaos längre än nödvändigt. Givetvis kan vi också komma ut för besiktning och ge råd kring val av takmaterial.

Trygghet och prisvärda lösningar

Här är det alltid kunden som står i fokus. Lika viktigt som ett optimalt slutresultat är det att du känner dig bekväm och trygg genom vårt samarbete. Inledningsvis vill vi höra mer om dina behov och önskemål. Därefter tar vi tillsammans fram en plan och lämna över en kostnadsfri offert på arbetet. Vi dyker upp enligt avtal, arbetar effektivt för att hålla nere arbetskostnaden och lämnar som förväntat. Självklart är vi fullt försäkrade och lämnar garanti på allt arbete som utförs. Som privatperson kan du även nyttja ditt rotavdrag för att göra hjälpen ännu mer prisvärd.

Behöver du tips och råd från en kunnig byggfirma eller en takläggare i Mölndal? Kontakta oss direkt per telefon eller fyll i offertformuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.